1

BVH Rubber fabrica aparate de reazem din neopren in conformitate cu SR EN 1337-3/2006, sunt folosite în suprastructurile închise, cum ar fi drumuri şi poduri de cale ferată, precum şi la alte lucrări industriale şi de susţinere. Aceste dispozitive sunt fabricate din neopren şi structuri succesive de frete de oţel, ele sunt folosite la temperaturi variind între -35 ° C şi +70 ° C.
Amestecurile de cauciuc si neopren se folosesc pentru fabricarea de aparate de reazem din neopren. Aparate de reazem din neopren se folosesc pentru a asigura o buna rezistenta la intemperii, în special în acţiunea ozonului si a luminii soarelui, a flacărilor, împotriva ciupercilor, acţiunii acizilor anorganici, a gazelor naturale, petrolului, apei calde şi a acizilor organici.

aparate-reazem
Aparate-de-reazem-tabel

u = latime b = lungime h = inaltime n = numar de straturi din neopren tn = grosimea stratului de neopren T = grosimea totala a straturilor de neopren nf = numar de armaturi tf = grosimea armaturilor Rc = reactiuni vertical pe un aparat – valori de calcul Rn = reactiuni vertical pe un aparat – valori normale U si Ѳ = deformatii maxime admisibile din sarcini de calcul